foto

Jason Manford

  • nar. 26.5.1981 (38 let)
    Salford, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jason Manford: First World Problems
Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
2012 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
2011 Jason Manford Live
2009 Jason Manford Live at the Manchester Apollo
2005 Gideon's Daughter (TV film)

TV seriály

2019 Scarborough (TV seriál)
The Unfavourable Death of Mrs Bookham (E01)
2018 My Favourite Sketch (TV seriál)
2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Ashes and Diamonds (S03E03)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Carpool (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
You Have Been Watching (TV seriál)
2007 Shameless (TV seriál)
Boys, Boys, Boys (S04E05)
2005 Ideal (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2013 Was It Something I Said? (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Just a Minute (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
League of Their Own, A (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Comic Relief 2009 (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Vadí nevadí (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace