foto

Sarri Seppä

  • nar. 26.11.1976 (42 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Pilveenpiirtäjät (studentský film)

TV seriály

2007 Sydänjää (TV seriál)

Dokumentární

2007 Törni - Sotilaan tarina
2004 Näin tehtiin Levottomat 3 (TV film)

TV pořady

2006 Studio Impossible (TV pořad)
2005 Mallikoulu 2005 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Lumikuningatar

Režijní filmografie

TV pořady

2008 Suomen Pelkokerroin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace