foto

Fajer Al-Kaisi

  • nar. 7.5.1979 (41 let)
    Irák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Respite
2019 The Report
2018 Noah Wise
2008 I'll Come Running
2006 Guide de la petite vengeance
Časovaná bomba (TV film)
2005 Poslední dobrá vyhlídka

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Šifra hawaladaru (S01E03)
The Code (TV seriál)
P.O.G. (E02)
2018 Daredevil (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E01)
2017 Search Party (TV seriál)
Frenzy (S02E09)
Paní ministryně (TV seriál)
Off the Record (S04E02)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
About Face (S04E11)
2014 Deadbeat (TV seriál)
The Ghost in the Machine (S01E08)
Calamityville Horror (S01E07)
Černá listina (TV seriál)
Madeline Pratt (č. 73) (S01E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Zone (S06E08)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Priorita (S02E16)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krvácení z nosu (S01E09)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky