foto

Barrie Chase

  • nar. 20.10.1933 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Let Fénixe
1963 To je ale bláznivý svět
1962 Mys hrůzy
1961 The George Raft Story
1958 Mardi Gras
Party Girl
1957 Děvčata
Hedvábné punčochy
Přítel Joey
1956 Best Things in Life Are Free, The
Great Man, The
He Laughed Last
The Conqueror
The Opposite Sex
You Can't Run Away from It
1955 Bring Your Smile Along
Daddy Long Legs
Kismet
The Second Greatest Sex
1954 Brigadoon
Bílé Vánoce
Deep in My Heart
1953 Call Me Madam
The I Don't Care Girl
1952 Glory Alley
Hans Christian Andersen
Road to Bali
Scaramouche

TV seriály

1967 Mr. Terrific (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)

TV pořady

1969 Playboy After Dark (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
P.D.Q. (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Jerry Lewis Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace