foto

Cliff Norton

  • nar. 21.3.1918
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 25.1.2003 (84 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 The World According to Straw (TV film)
1979 Little Rascals Christmas Special, The (TV film)
1978 Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 It Happened One Christmas (TV film)
Never Con a Killer (TV film)
Oyaro nezumi no fushingina tabi
Stick Around (TV film)
1976 The Rear Guard (TV film)
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Funny Lady
1974 Harry a Tonto
1970 The Phantom Tollbooth
Vojna není kojná
1967 Jack a fazolový stonek (TV film)
1966 Frankie a Johnny
Munster, Go Home!
Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
The Ghost and Mr. Chicken
1965 Harlow
McHale's Navy Joins the Air Force
1964 Líbej mne, hlupáčku
1963 To je ale bláznivý svět
1958 Country Music Holiday

TV seriály

1990 Snílek (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Foot in the Door (TV seriál)
1982 Pandamonium (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1980 Phyl & Mikhy (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
All's Fair (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Don Rickles Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
Where's Huddles (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1963 Here's Edie (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1958 Sid Caesar Invites You (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace