foto

Nathan Parsons

  • nar. 16.6.1988 (31 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Feeling of Home (TV film)
2017 Justice
2016 Kouzelná orchidej (TV film)
Zvířátko
2014 #twitterkills
2013 To je moje dítě (TV film)
2011 Spolubydlící
2009 Brotherhood V: Alumni, The
2007 Intimní tajemství

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Recovering the Satellites (S01E13)
Creep (S01E12)
Champagne Supernova (S01E11)
další epizody (13)
2018 The Originals (TV seriál)
The Tale of Two Wolves (S05E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Guardian (S07E18)
Chosen (S07E17)
Breadcrumbs (S07E16)
další epizody (4)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
One Little Tear (S07E09)
Pretty in Blue (S07E08)
2016 The Originals (TV seriál)
A Ghost Along the Mississippi (S03E10)
2015 The Originals (TV seriál)
Savior (S03E09)
Out of the Easy (S03E07)
The Axeman's Letter (S03E05)
další epizody (16)
2014 Complete Works (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
další epizody (8)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
O krok blíž (S07E08)
další epizody (8)
2012 Bunheads (TV seriál)
2011 State of Georgia (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace