foto

Karim Prince

  • nar. 5.8.1974 (46 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Self Medicated
2002 Midsummer Night's Rave, A
Primadona v ohrožení (TV film)
2001 Stvoření monstra (TV film)
1999 Tomorrow by Midnight
1998 Muži v bílém (TV film)

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Punching Water (S03E02)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Day 7: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S07E10)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Spirála (S05E20)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Rollerskates (S01E13)
Stock Car Races (S01E10)
Lois vs. Evil (S01E09)
další epizody (8)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Power Rangers Zeo (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážci vesmíru (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky