foto

Łukasz Konopka

  • nar. 22.12.1976 (42 let)
    Czeladź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dvojité trable
2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2009 Druhá strana mince

TV seriály

2018 Oko za oko (TV seriál)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Rozgrywka (S04E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
další epizody (10)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Znak Rosenfarba (S04E07)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Ostatnia runda (S03E10)
další epizody (11)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Oficer z Berlina (S02E03)
Na Serbii (S02E02)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace