foto

Łukasz Konopka

  • nar. 22.12.1976 (43 let)
    Czeladź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd
2017 Dvojité trable
2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2009 Druhá strana mince

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Osiecka (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S16E12)
Episode 11 (S16E11)
Episode 10 (S16E10)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lassie, zostań (S24E08)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S13E09)
Episode 6 (S13E06)
Episode 5 (S13E05)
další epizody (6)
2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
W rytmie serca (TV seriál)
Szkoła przetrwania (S03E07)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Rozgrywka (S04E08)
2016 Strażacy (TV seriál)
Życie na kredyt (S02E02)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
další epizody (5)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Wakacje w Grudziądzu (S05E17)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w masce (S02E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
další epizody (10)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 13 (S02E13)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (4)
Czas honoru (TV seriál)
Znak Rosenfarba (S04E07)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Przypadek, czy przeznaczenie (S01E05)
Nowa (TV seriál)
Pierwsza sprawa (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Ostatnia runda (S03E10)
další epizody (11)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Ślepa zemsta (E11)
Czas honoru (TV seriál)
Oficer z Berlina (S02E03)
Na Serbii (S02E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spowiedź (S02E14)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Dobre chęci (S09E17)
2006 Mrok (TV seriál)
Być czy mieć (E02)
Kryminalni (TV seriál)
Apteka (S04E13)
Pierwszy śnieg (S04E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Przypadek metafizyczny (S08E36)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky