foto

Laura Johnson

  • nar. 1.8.1957 (61 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Fame - cesta za slávou
Ničivá bouře (TV film)
2008 Čtvery vánoce
2005 Noční let
2004 Jezdkyně (TV film)
Vražda v Hollywoodu (TV film)
2002 Hope Ranch (TV film)
1999 Kalifornský mýtus
Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
1997 Mr. Atlas
1996 Soudce z pekel
1995 Awake to Danger (TV film)
1993 Deadly Exposure
Honba za modrým diamantem (TV film)
Marked for Murder (TV film)
Papírová srdce
Red Shoe Diaries 2: Double Dare
Trauma
1992 Důvod k zabití
1991 Vražedná vize (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1988 Červená řeka (TV film)
1985 Muž z ledu (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
1977 Beyond Reason
Premiéra

TV seriály

2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Osm let (S03E11)
2003 JAG (TV seriál)
Komplikace (S08E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Born Free (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mama's Boy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace