foto

Aleksander Mikołajczak

  • nar. 24.1.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zábava, zábava
2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2016 Sługi boże
2014 Jeziorak
Karuzela
Mur
2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2012 Ixjana
2010 Trik
2009 Enen
Love and Dance
Popiełuszko. Wolność jest w nas
Poslední akce
2008 Boisko bezdomnych
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Náměstí Spasitele
2004 Můj Nikifor
2003 Sukces
Symetrie
2002 Haker
2001 Pieniądze to nie wszystko
2000 Pierwszy milion
Wielkie rzeczy: System (TV film)
1999 Dluh
1996 Gry uliczne
1993 Pozegnanie z Maria
1991 Rozmowy o milosci (TV film)
1989 Kramarz
1988 Kornblumenblau
1984 Romans z intruzem
1976 Zachraňte město

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2018 Korona królów (TV seriál)
Ślad (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 9 (S01E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Oficer z Berlina (S02E03)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Przydział (S01E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Brzytwiarz (E11)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Stella Stellaris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace