foto

Mark Gorobec

  • nar. 30.5.1975 (45 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sčasťa! Zdorovja!
2007 Pod znakom Děvy (TV film)

TV seriály

2020 Korni (TV seriál)
2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
2012 Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky