foto

Emilian Kamiński

  • nar. 10.7.1952 (68 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2010 Prosta historia o miłości
2009 U Pana Boga za miedzą
2007 U Pana Boga w ogródku
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Moje válka
1996 Matka swojej matki
1994 Zabi skok
1990 Kaj's fødselsdag
1988 I skrzypce przestaly grac
Pan Kaňka ve vesmíru
1986 Tanie pieniadze
1985 Ceremonia pogrzebowa
Szalenstwa panny Ewy
1982 Niech cie odleci mara
1980 Bez lásky
Pierscien w swinskim ryju
Tango ptaka
1979 Bialy mazur
1978 Bestie
Wesela nie będzie
1977 Akce u Arzenálu

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2012 Ranczo (TV seriál)
Narracja negacji (S06E03)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
další epizody (7)
Kryminalni (TV seriál)
Władza absolutna (S08E08)
2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
Góry, morze czy Bejgoła - fiołkowe zauroczenie jak obuchem w łeb (E03)
Na sposoby są sposoby (E02)
další epizody (4)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (5)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 2 (S02E02)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przedawkowane ambicje (S05E07)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ambasador (E36)
M jak miłość (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)

Dokumentární

2010 Wolność jak płomień

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky