foto

Jeremy Podeswa

  • nar. 1962
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Empire State (TV film)
2007 Fugitive Pieces
2002 Boys Briefs 2
2001 Despota (TV film)
Susan Smith Tapes, The
Touch
2000 24fps
1999 The Five Senses
1994 Eclipse
1993 Caveman Rainbow
Walls
1992 Standards
1985 Diamond Time
In the Name of Bobby
Revelations of Becka Paulsen, The
1984 Nion
1983 David Roche Talks to You About Love

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2009 (E04)
2008 (E03)
On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
The Gloomy-Zoomies (S01E02)
2018 Tady a teď (TV seriál)
From Sun Up to Sun Down (E05)
Hide and Seek (E04)
Příběh služebnice (TV seriál)
Poslední obřad (S02E10)
Chytrá síla (S02E09)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Domů (S06E02)
Rudá žena (S06E01)
2015 Temný případ (TV seriál)
Všechno k zemi (S02E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 Tyran (TV seriál)
Hříchy otců (S01E04)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Jízda (S01E09)
American Horror Story (TV seriál)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
William Wilson (S04E07)
Živí mrtví (TV seriál)
Přítěž (S04E07)
2012 Newsroom (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
Bujón, fór, tuna (S03E03)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Camelot (TV seriál)
Dáma v jezeře (E04)
Guinevere (E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Věk rozumu (S02E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Měsíc umí všechno (S04E06)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Anastázie (S01E04)
Rubicon (TV seriál)
The Outsider (E04)
Keep the Ends Out (E03)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Iwo Jima (E08)
Melbourne (E03)
Tudorovci (TV seriál)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (4)
Tráva (TV seriál)
Kde končí chodník (S05E07)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Krvavé slzy (S02E02)
Všechno je krásné (S02E01)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Six (E07)
Dexter (TV seriál)
Noc, kdy se mi rozsvítilo (S02E07)
2005 Na Západ (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Rubie Dubidoux and the Brown Bound Express (E08)
Řím (TV seriál)
Utica (S01E09)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska bláznivá (S02E06)
Carnivale (TV seriál)
Creed (S02E05)
Los Moscos (S02E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Granville Trapp (S03E05)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Drž mě za ruku (S05E03)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Totem Mole (E12)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Souběžná hra (S04E03)
Queer as Folk (TV seriál)
Stand Up for Ourselves (S04E02)
2003 Carnivale (TV seriál)
Stržen hněvem (S01E10)
Když ples skončí (S01E02)
Divoká karta (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Past (S03E05)
Queer as Folk (TV seriál)
Mad Dog Kinney (S03E01)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Neviditelná žena (S02E05)
Queer as Folk (TV seriál)
Rage Against This Machine (S02E15)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
French Fried (S01E16)