foto

Andrej Ešpaj

  • nar. 18.4.1956 (63 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Mnogotočije
1991 Unižennyje i oskorbljonnyje
1988 Šut
1983 Kogda igrali Bacha

TV seriály

2019 Skaži pravdu (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Mnogotočije

TV seriály

2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace