foto

Alexandra Ursuljak

  • nar. 4.2.1983 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s kosoj
Spacewalker
2012 Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2008 Den D

TV seriály

2020 Agejev (TV seriál)
2018 Chorošaja žena (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2016 Leo i Tig (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Poiski ulik (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Najti princa (E19)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
2012 Odnoljuby (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2003 Vokzal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky