foto

Corinna Kirchhoff

  • nar. 9.3.1958 (61 let)
    Düsseldorf, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
2018 Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
Čarovné střevíce (TV film)
2017 Casting (TV film)
Viel zu nah (TV film)
2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Tatort - Es lebe der Tod (TV film)
2015 Amnézie
Blütenträume (TV film)
2014 Der Koch
Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Die Pilgerin (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
Töchter
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2012 Die Besucher
Riskante Patienten (TV film)
2010 3
Město pod tebou
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Zarte Parasiten
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
2005 Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
2003 Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
2002 Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
1999 Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
1998 Das Böse (TV film)
1997 Leben in Angst (TV film)
1996 Game Over (TV film)
Kuppke (TV film)
1993 Möbius
Schlusschor (TV film)
1992 ...zu Stein.
Alles Lüge
1991 Das vergessene Tal (TV film)
1990 Requiem für den Wassermann (TV film)
1989 Pavučina
Wie du mir... (TV film)
1986 Die Letzte Rolle (TV film)
Die Reise
Drei Schwestern (TV film)
Triumph der Liebe (TV film)

TV seriály

2019 Bauhaus (TV seriál)
Dead End (TV seriál)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky