foto

Ron Satlof

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Misconceptions
1991 Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1990 Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
1989 Únos (TV film)
1988 Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
1987 Jake and the Fatman (TV film)
Konec jednoho přátelství (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
Perry Mason se vrací (TV film)
1982 Doktor z buše (TV film)
1980 The Murder That Wouldn't Die (TV film)
Waikiki (TV film)
1978 Spider-Man Strikes Back (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)

TV seriály

1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Zrozen pod nešťastnou hvězdou (S05E20)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Den otců (S05E12)
Potrubí (S05E10)
Pět minut před půlnocí (S05E04)
další epizody (5)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Nejžádanější muž (S04E04)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jenom ty (S04E05)
Kolem půlnoci (S04E04)
Přesně jako ty (S04E03)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Musel jsi to být ty (S01E13)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1985 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
There Goes the Neighborhood (S02E12)
1984 Hunter (TV seriál)
Havajský kupec (S01E05)
Odkaz (S01E01)
Riptide (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Ties My Father Sold Me (S02E02)
Really Neat Cars and Guys with a Sense of Humor (S01E22)
Did You See the One That Got Away? (S01E21)
1983 A-Team (TV seriál)
Diamonds 'n Dust (S02E01)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
A Small and Deadly War (S01E04)
další epizody (4)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Killer B's (S01E09)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Adventures of Ozzie and Harold (S01E12)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Všechny cesty vedou k Floydovi (S01E12)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
From Here to Eternity (TV seriál)
Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Repo Men (S01E04)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Hardy Boys Mysteries, The (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky