foto

Maxim Lagaškin

  • nar. 12.10.1976 (42 let)
    Novokujbyševsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ljubovnicy
2018 Greckij Orešek
Ten' sovy
2017 Arytmie
V Kejptaunskom portu
2015 Pro Ljubov
2013 Zeměpisec, který propil globus
2012 Džentlmeny, udači!
Poka noč ně razlučit
2007 Otryv
2006 Živoj
2005 Ot 180 i vyše
2004 Russkoje
2003 Medovyj mesjac (TV film)
2002 Aprel
Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
Marš Tureckogo 3: Aptěčnyj kartěl (TV film)
Marš Tureckogo 3: Ja ubijca (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Zagovor generalov (TV film)
1999 Kitajskij serviz
1998 Děň polnolunija

TV seriály

2019 Svoja zemlja (TV seriál)
Štorm (TV seriál)
2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
2014 Volčje solnce (TV seriál)
2012 Odnoljuby (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Čelovek i zakon (E20)
další epizody (14)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace