foto

Tessa Ferrer

  • nar. 30.3.1986 (32 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tessa je nejmladší dcerou zpěvačky a herečky Debby Boonové a Gabriela Ferrera a zpěváky a herce má i mezi prarodiči. Vzhledem k tomuto uměleckému zázemí by bylo s podivem, kdyby herectví dříve nebo později alespoň nezkusila.

Pořádně se do toho ale opřela vcelku nedávno – po účinkování v několika krátkých filmech můžeme za její první vystoupení v pořádném snímku považovat až účast ve filmu AFTER THE TRIUMPH OF YOUR BIRTH z roku 2012. Ve stejném roce natočila také film GRIFFITH PARK 8 a začala se objevovat i v CHIRURZÍCH (šlo o její první čistě televizní roli a zatím jde také o její roli nejvýraznější).

V roce 2013 do kin přišel její další snímek ABDUCTED a také nezávislý film GO FOR SISTERS, ve kterém hrála po boku Isaiah Washingtona, bývalého člena hereckého ansámblu z CHIRURGŮ. Jinak se ale podle všeho nikde moc neobjevuje a na svůj průlomový snímek teprve čeká.

David "Jumpstar" Koranda

Herecká filmografie

Filmy

2018 Insidious: Poslední klíč
2013 Abducted
Go for Sisters
2012 After the Triumph of Your Birth
2008 Excision

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
2011 Episodic (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace