foto

Tessa Ferrer

  • nar. 30.3.1986 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tessa je nejmladší dcerou zpěvačky a herečky Debby Boonové a Gabriela Ferrera a zpěváky a herce má i mezi prarodiči. Vzhledem k tomuto uměleckému zázemí by bylo s podivem, kdyby herectví dříve nebo později alespoň nezkusila.

Pořádně se do toho ale opřela vcelku nedávno – po účinkování v několika krátkých filmech můžeme za její první vystoupení v pořádném snímku považovat až účast ve filmu AFTER THE TRIUMPH OF YOUR BIRTH z roku 2012. Ve stejném roce natočila také film GRIFFITH PARK 8 a začala se objevovat i v CHIRURZÍCH (šlo o její první čistě televizní roli a zatím jde také o její roli nejvýraznější).

V roce 2013 do kin přišel její další snímek ABDUCTED a také nezávislý film GO FOR SISTERS, ve kterém hrála po boku Isaiah Washingtona, bývalého člena hereckého ansámblu z CHIRURGŮ. Jinak se ale podle všeho nikde moc neobjevuje a na svůj průlomový snímek teprve čeká.

Jumpstar

Herecká filmografie

Filmy

2018 Insidious: Poslední klíč
2013 Abducted
Go for Sisters
2012 After the Triumph of Your Birth
2008 Excision

TV seriály

2019 Hlava 22 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
Walk Like a Man (S02E09)
Nobody Puts Brady in a Crestmore (S02E08)
další epizody (9)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Bude to jenom horší (S13E13)
To není tvoje věc (S13E12)
Hrdinové (S13E11)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
Burácení (S13E06)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
další epizody (6)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Nikdy to nedopadne dobře (S10E23)
Nikdy se k sobě nevrátíme (S10E22)
další epizody (12)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (23)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Nebezpečná soutěživost (S09E08)
Druhý názor (S09E06)
další epizody (5)
2011 Episodic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace