foto

Alexej Nužnyj

  • nar. 16.6.1984 (35 let)
    Joškar-Ola, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Gromkaja svjaz
2018 Ja chuděju
2017 Jolki novyje
2015 Perevodčik
Petuch
2012 Envelope

TV seriály

2019 Tolja-robot (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ja chuděju
2015 Perevodčik
Petuch
2014 Pravo na ljubov
2012 Mamy
2011 Beremennyj

TV seriály

2019 Tolja-robot (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Ja chuděju

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky