foto

Michael Wenning

  • nar. 1965
    Leverkusen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Léto na Floridě (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2010 Lež má krátké nohy (TV film)
2006 Geheimnis von St. Ambrose, Das (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
1999 Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
1997 High

TV seriály

2019 Die Klempnerin (TV seriál)
2018 Lifelines (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Sicherheit (S10E04)
Goldene Zeit (S10E03)
Alles hat ein Ende (S10E02)
další epizody (4)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kaiserbaby (S08E10)
Drei Schüsse für Friedemann (S08E09)
Wenn Sterne lügen (S08E08)
další epizody (7)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Expose (S03E09)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Künstlerpech (S07E08)
Tod eines Kammerjägers (S07E07)
Todschick (S07E06)
další epizody (5)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Homecoming (S02E02)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
Schwesternkrieg (S02E02)
další epizody (4)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (4)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Mit dem Dolche im Gewande (E08)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hajos letzter Fall (S11E04)
Das Ultimatum (S11E03)
Vater, Mutter, Kind (S11E02)
další epizody (4)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (6)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky