foto

Michael Wenning

  • nar. 1965
    Leverkusen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Léto na Floridě (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2010 Der letzte Bulle: Ein Stern über Essen (TV film)
Lež má krátké nohy (TV film)
2006 Geheimnis von St. Ambrose, Das (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
1999 Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
1997 High

TV seriály

2019 Die Klempnerin (TV seriál)
2018 Lifelines (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Expose (S03E09)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Homecoming (S02E02)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
Schwesternkrieg (S02E02)
další epizody (4)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (4)
2012 Schafkopf (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Mit dem Dolche im Gewande (E08)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (6)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace