foto

Vladimír Strnisko

  • nar. 19.5.1938 (81 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Paní plukovníková (divadelní záznam)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
1996 Jubileum (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
Námluvy (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
Zurvalec (TV film)
1989 Kucapaca alebo Obnovenie poriadku (TV film)
Obrana Sokratova (TV film)
Rodinný portrét z roku 1856 (TV film)
1988 Adolf Eichmann (TV film)
Don Juan (divadelní záznam)
Portrét Doriana Graya (TV film)
1987 Dvaja (TV film)
Komtúrové kroky (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
Višňový sad (divadelní záznam)
1985 Hluchý muž na hranici (TV film)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam)
Mariša (divadelní záznam)
1982 Fenoméni (TV film)
1980 Macbeth (divadelní záznam)
1978 Neprítomní priatelia (divadelní záznam)
1970 Falošný Nero (TV film)
Ujo Váňa (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam) - divadelní hra
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Námluvy (TV film)
1987 Dvaja (TV film)
Komtúrové kroky (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
1969 Hedda Gablerová (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
1966 Sudca a jeho kat (TV film)
1965 Verejný žalobca (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Válek
2015 Magický Činoherní klub (TV seriál)
2014 Milan Čorba (TV film)
2013 Návraty k hereckým legendám (TV seriál)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2008 Cudzia žena a muž pod posteľou (TV film)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace