foto

Vladimír Strnisko

  • nar. 19.5.1938 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
1996 Jubileum (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
Námluvy (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
Zurvalec (TV film)
1989 Kucapaca alebo Obnovenie poriadku (TV film)
Obrana Sokratova (TV film)
Rodinný portrét z roku 1856 (TV film)
1988 Adolf Eichmann (TV film)
Don Juan (divadelní záznam)
Portrét Doriana Graya (TV film)
1987 Dvaja (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
Višňový sad (divadelní záznam)
1985 Hluchý muž na hranici (TV film)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam)
Mariša (divadelní záznam)
1980 Macbeth (divadelní záznam)
1970 Falošný Nero (TV film)
Ujo Váňa (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Námluvy (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Magický Činoherní klub (TV seriál)
Milan Čorba (TV film)
2013 Návraty k hereckým legendám (TV seriál)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2008 Cudzia žena a muž pod posteľou (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace