foto

Ľubomír Vajdička

  • nar. 28.5.1944 (74 let)
    Trenčín, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
2013 Sedem dní do pohrebu (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)
2008 Dve poviedky s Mariánom Labudom (TV film)
2006 Veľké šťastie
1999 Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 Posteľ plná hostí (TV film)
1997 Alergia (TV film)
1995 Maliar izieb (TV film)
Neviditeľná zbierka (TV film)
Plášť (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Tri poviedky s Karolom Machatom (TV film)
1991 Sir Christopher (TV film)
1990 Elija Isakovič a Margarita Prokofievna (TV film)
1988 Ako si Grétička trochu zdriemla (TV film)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Lovecký nôž (TV film)
Mercadet (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
Slečna Júlia (divadelní záznam)
Slečna Júlia (divadelní záznam)
Veštba (TV film)
1986 Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Pred sviatkami (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Búrka (TV film)
Cesta životom (TV film)
Neľahké lásky (TV film)
Seminárna práca (TV film)
Štyri ženy (TV film)
1983 Barbari (divadelní záznam)
Hasičský plášť (TV film)
Nehoda v Los Alamos (TV film)
Neúspešný (TV film)
Pani z mora (divadelní záznam)
1982 Clavijo (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
1981 Kubo (divadelní záznam)
Mesiac na dedine (divadelní záznam)
1980 Návrat kráľovho muža (TV film)
Pomocník (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Šachová partia (TV film)
1979 Monsieur Batmanov (TV film)
Opis života, utrpenia a smrti M. L. Kinga (TV film)
Purpurový prach (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1978 Kocúrkovo (divadelní záznam)
Kristína (TV film)
Zem (TV film)
1977 Čaj u pána senátora (divadelní záznam)
Ťapákovci (TV film)
1974 Mína z Barnhelmu (TV film)
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
1973 Nový život (TV film)
1972 Záveje (TV film)
1971 Pozdná láska (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
1970 Slamený klobúk (divadelní záznam)

TV seriály

1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)

TV pořady

2012 Každý deň stretnúť človeka (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1995 Neviditeľná zbierka (TV film)
1994 Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1991 Sir Christopher (TV film)
1990 Elija Isakovič a Margarita Prokofievna (TV film)
1983 Nehoda v Los Alamos (TV film)
Spoločník (TV film)
1982 Clavijo (TV film)
1979 Purpurový prach (TV film)
1978 Kristína (TV film)
1973 Nový život (TV film)
1971 Vaňušinove deti (TV film)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace