foto

Sabrina White

  • nar. 24.10.1972 (45 let)
    Landshut, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sám mezi všemi (TV film)
Wilsberg - Gegen den Strom (TV film)
2012 Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
2011 Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Der letzte Bär von Bayern (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - G’suacht und G’fund’n (divadelní záznam)
Liebe, Babys und ein großes Herz - Das Versprechen (TV film)
2007 Der Komödienstadel - Das Cäcilienwunder (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der magische Anton (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Links Rechts Gradaus (divadelní záznam)
Kobra 11 - Smrtelní nepřátelé (TV film)
Liebe auf den dritten Blick (TV film)
Vorne ist verdammt weit weg
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Goldene Zeiten
Liebe, Babys und ein großes Herz (TV film)
2005 Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Kuckuckskind (divadelní záznam)
In einem anderen Leben (TV film)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
Double Filled Cream Teens
Jennerwein (TV film)
Klíště hledá tátu (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Tauerngold (TV film)
2002 Franz und Anna (TV film)
Chiemgauer Volkstheater - Heiße Nacht und kalte Dusche (divadelní záznam)
Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Doppelter Einsatz - Verhängnis (TV film)
Chiemgauer Volkstheater - Prost Oskar (divadelní záznam)
Jenseits (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
100 Pro
2000 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
Když uhodí blesk (TV film)
Marlene
Muž na prodej (TV film)
1999 Chiemgauer Volkstheater - Der blaue Heinrich (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Streit übern Zaun (divadelní záznam)
Případy profesora Capellariho: Ve vlastní věci (TV film)
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
1998 Chiemgauer Volkstheater - Halleluja beinand (divadelní záznam)
Supersingle (TV film)
Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1996 Das Superweib

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Elvis lebt (E07)
2013 Die Speckners (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Aller guten Dinge sind drei (S03E03)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace