foto

Kryštof Melka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Hra (studentský film)
Jiří pes uprchlík
2018 Svázaná (studentský film)
2017 Metro (studentský film)
Venku (studentský film)
Voyage (studentský film)
2016 Dobrou noc dne noci (studentský film)
Pacient (studentský film)
Řád (studentský film)
2015 Brenda dneska nešla spát (studentský film)
2014 Dělej co chceš, ale zůstaň zvířetem (studentský film)

Dokumentární

2018 Spolu sami (studentský film)
2017 108M (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Voyage (studentský film)
2016 Pacient (studentský film)

Dokumentární

2017 108M (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pacient (studentský film)

Dokumentární

2017 108M (studentský film)
2014 Fix the Iceland

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Metro (studentský film)
2016 Pacient (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Pacient (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Metro (studentský film)