foto

Andrzej Zaorski

  • nar. 17.12.1942 (76 let)
    Piaski, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Panny i wdowy
1989 Fotbalový poker
1987 Smierc Johna L.
1986 Maskarada
1985 Baryton
Zabawa w chowanego (TV film)
1982 Matka Králů
1979 Skradziona kolekcja
1972 Boleslav Smělý
Uciec jak najblizej
1971 Gwiazda wytrwalosci (TV film)
Na dobranoc (TV film)
1970 Marie, Anna
Norimberský epilog
Ráj na zemi
1968 Dynamit v zeleném
Ostatni po Bogu
1967 Malzenstwo z rozsadku
Noc generálů
Paryż - Warszawa bez wizy
Westerplatte
1966 Maryška a Napoleon
1964 Pieciu

TV seriály

2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Samice (E33)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1970 Kolumbowie (TV seriál)
1969 S nasazením života (TV seriál)
Setkání (E17)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Na dobranoc (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Małe jest piękne, czyli Pucuś (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace