foto

Anna Samusionek

  • nar. 24.6.1971 (47 let)
    Olsztyn, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smoleńsk
2014 Mały palec
2011 Och, Karol 2
2000 Egoisté
Zakochani
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
Prawo ojca
Týden ze života muže
1997 Darmozjad polski
Prostytutki
1996 Pokuszenie

TV seriály

2011 Przepis na życie (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
Kim Pani jest? (S04E03)
W pułapce (S04E02)
další epizody (4)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Stacyjka (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Wszystkie kobiety Czarka (E30)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace