foto

Anna Samusionek

  • nar. 24.6.1971 (49 let)
    Olsztyn, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Labirynt świadomości
2016 Smoleńsk
2014 Mały palec
2011 Och, Karol 2
2000 Egoisté
Zakochani
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
Prawo ojca
Týden ze života muže
1997 Darmozjad polski
Prostytutki
1996 Pokuszenie

TV seriály

2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Remont (S19E03)
2017 Pod wspólnym niebem (TV seriál)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2011 Linia życia (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Czas honoru (TV seriál)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
Kim Pani jest? (S04E03)
W pułapce (S04E02)
další epizody (4)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Teoria spisku (E10)
Twarzą w twarz (E07)
Księżniczka (E06)
další epizody (5)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Dzieci i wdowy (E09)
Diagnoza (E07)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Stacyjka (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Wszystkie kobiety Czarka (E30)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky