foto

Edvin Ryding

  • nar. 4.2.2003 (17 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bezchybný plán
2014 Cesta do říše krále pírek
2013 IRL
2011 Korunovační klenoty

TV seriály

2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Čarokolo (TV seriál)
Skriv inte på (E08)
Vad är planen? (E07)
Vi måste hitta bevis (E06)
další epizody (8)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Místo na slunci (E06)
Lifetime (E05)
Rudý vlk (E04)
další epizody (6)
2009 Mannen under trappan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky