foto

Piotr Cyrwus

  • nar. 20.6.1961 (57 let)
    Nowy Targ, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
2017 Bodo
Wyklęty
2016 Bóg w Krakowie
2014 Karolina
1999 Pan Tadeáš
1997 Darmozjad polski
1995 Cwał
1994 Miasto prywatne
Śmierć jak kromka chleba
1993 Mejdan
Schindlerův seznam
1991 Enfants du vent, Les
1990 Smierc dziecioroba
1989 Pomiedzy wilki (TV film)

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2014 Baron24 (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Pokój 107 (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace