foto

Marcin Perchuć

  • nar. 30.6.1973 (45 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po prostu przyjaźń
2016 Štěstí světa
2015 Anatomia zła
Noc plná zázraků 2
Wkręceni 2
2013 Walesa: člověk naděje
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Křeček
2010 Cisza (TV film)
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
2008 Malá velká láska
Usínání
2003 Tělo
2001 Pól serio
Quo Vadis

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S10E01)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Zdrada (E06)
Układ (E03)
Dom Pelen Zycia (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
Ślad (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
To ty (S04E10)
další epizody (6)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzien Sadu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (4)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (20)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (20)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2010 Usta usta (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace