foto

Stephen Rennicks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Birthmarked
Rosie
The Little Stranger
2016 L'accabadora
2015 Room
Viva
2014 Frank
2013 The Stag
2012 Co udělal Richard
On Departure
2011 Já & Eliot (TV film)
Two Hearts
2009 Navěky šťastni
2008 Eden
2007 Anner House (TV film)
Garáž
2006 Pride and Joy
2005 Boy Eats Girl
2004 Adam a Paul
Man About Dog
1997 81
1994 After 68
1991 3 Joes

TV seriály

2016 Rebellion (TV seriál)
The Reckoning (E05)
Surrender (E04)
Under Siege (E03)
další epizody (5)
2015 Not Safe for Work (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)

Dokumentární

2017 It's Not Yet Dark
2010 Roura

Režijní filmografie

Filmy

1992 Public Toilet

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Public Toilet