foto

Sebastian Arcelus

  • nar. 5.11.1976 (41 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blanco (TV film)
2016 Rozpolcený
2014 Co s láskou
2012 The Last Day of August
2009 Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles Forever (TV film)
2006 iChannel
2004 Temptation
Yu-Gi-Oh! Film: Pyramida světla

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
What Big Ideas (S02E04)
Seven-Fifty (S02E03)
Madam Secretary (TV seriál)
E Pluribus Unum (S05E01)
2017 Madam Secretary (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
The Essentials (S04E03)
Off the Record (S04E02)
další epizody (4)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 43 (S04E04)
Chapter 42 (S04E03)
Chapter 40 (S04E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
2008 Diego's Moonlight Rescue (TV seriál)
2007 Král dinosaurů (TV seriál)
2005 G.I. Joe: Sigma 6 (TV seriál)
2004 Winx Club (TV seriál)
2002 Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
1996 ウルトラマンティガ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace