foto

Rakel Wärmländer

  • nar. 3.10.1980 (39 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2015 Kyselé Vánoce
2013 Láska a citróny
2007 Se upp för dårarna
2002 Dödsdoktorn
1997 Grötbögen (TV film)

TV seriály

2019 Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Spung (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Okänd avsändare (S02E05)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
Skuggornas hus (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ester Blenda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky