foto

Karol Skovay

  • nar. 30.11.1919
    Bratislava, Československo
  • zem. 3.2.1975 (55 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Veľká poľovačka (TV film)
1974 Mont Oriol (TV film)
Tajný agent (TV film)
1973 Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Noc v krčme U veľkého diviaka (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
1972 Anglická blcha v cárskom Rusku (TV film)
Divá kačka (TV film)
Klietka plná vtákov (TV film)
Tie malé výlety
1971 Básnikova cesta do neba (TV film)
Bírbal a sprisahanci (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Chlapci, dievčence a psi (TV film)
Don Quijote zvádza boj (TV film)
Naši pred bránami
Rajský plyn (TV film)
Vec hrdosti (TV film)
Zločin slečny Bacilpýšky
1969 Chameleón (TV film)
Volpone (TV film)
1968 Hostinec pod gaštanom (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
Ľubica medvedica (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Zmluva s diablom
Čaj u pána senátora (TV film)
Červená Roza (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Gangstri v našom mestečku (TV film)
Husári (TV film)
Isté povinnosti (TV film)
Koliesko
1965 Kde leží naša bieda (TV film)
Vejár (TV film)
Žltý dostavník (TV film)
1964 Archimedov zákon
Korupcia v justičnom paláci (TV film)
Slnečný kúpeľ (TV film)
Smoliarka (TV film)
Tajomstvo (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
Geľo Sebechlebský (TV film)
Ivanov
Nádcha (TV film)
Vráťte mi školné (TV film)
1962 Sizyfos a smrť (TV film)
Vlk (TV film)
1959 Muž, ktorý sa nevrátil
Skaly a ľudia
1958 Statočný zlodej
Šťastie príde v nedeľu
1957 Posledná bosorka
1956 Vás sa to netýka?
Čisté ruky
1955 Štvorylka
1953 Pole neorané
V piatok, trinásteho...
1952 Mladé srdcia
1950 Boj sa skončí zajtra

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Vendég Pétervárról (E11)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
1969 Dobrodružstvá čerta Brumtelesa (TV seriál)
1967 Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)

Dokumentární

1971 Stoj slnko - hýb sa zem (TV film)
1967 Profily (TV seriál)
1954 Príďte všetci!

Divadelní záznam

1973 Svokrovia (divadelní záznam)
1972 Don Juan (divadelní záznam)
1970 Strach z pekla (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Kabaret vo výpravni (TV pořad)
1966 Silvestrovské synkopy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky