foto

Karol Skovay

  • nar. 30.11.1919
    Bratislava, Československo
  • zem. 3.2.1975 (55 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Veľká poľovačka (TV film)
1974 Tajný agent (TV film)
1973 Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Svokrovia (divadelní záznam)
1972 Divá kačka (TV film)
Don Juan (divadelní záznam)
1971 Básnikova cesta do neba (TV film)
Bírbal a sprisahanci (TV film)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
Rajský plyn (TV film)
Strach z pekla (divadelní záznam)
Zločin slečny Bacilpýšky
1968 Hostinec pod gaštanom (TV film)
1966 Koliesko
1965 Vejár (TV film)
Žltý dostavník (TV film)
1964 Archimedov zákon
Slnečný kúpeľ (TV film)
Smoliarka (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
1962 Sizyfos a smrť (TV film)
1959 Muž, ktorý sa nevrátil
Skaly a ľudia
1958 Statočný zlodej
Šťastie príde v nedeľu
1956 Čisté ruky
Posledná bosorka
1953 Pole neorané
V piatok, trinásteho...
1952 Mladé srdcia

TV seriály

1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

1967 Profily (TV seriál)
1954 Príďte všetci!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace