foto

Karol Skovay

  • nar. 30.11.1919
    Bratislava, Československo
  • zem. 3.2.1975 (55 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Veľká poľovačka (TV film)
1974 Tajný agent (TV film)
1973 Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Noc v krčme U veľkého diviaka (TV film)
Svokrovia (divadelní záznam)
1972 Divá kačka (TV film)
Don Juan (divadelní záznam)
Tie malé výlety
1971 Básnikova cesta do neba (TV film)
Bírbal a sprisahanci (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Don Quijote zvádza boj (TV film)
Naši pred bránami
Rajský plyn (TV film)
Strach z pekla (divadelní záznam)
Zločin slečny Bacilpýšky
1968 Hostinec pod gaštanom (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
Ľubica medvedica (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Zmluva s diablom
Čaj u pána senátora (TV film)
Červená Roza (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Gangstri v našom mestečku (TV film)
Isté povinnosti (TV film)
Koliesko
1965 Kde leží naša bieda (TV film)
Korupcia v justičnom paláci (TV film)
Vejár (TV film)
Žltý dostavník (TV film)
1964 Archimedov zákon
Slnečný kúpeľ (TV film)
Smoliarka (TV film)
Tajomstvo (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
Geľo Sebechlebský (TV film)
Ivanov
1962 Sizyfos a smrť (TV film)
Vlk (TV film)
1959 Muž, ktorý sa nevrátil
Skaly a ľudia
1958 Statočný zlodej
Šťastie príde v nedeľu
1956 Posledná bosorka
Čisté ruky
1955 Štvorylka
1953 Pole neorané
V piatok, trinásteho...
1952 Mladé srdcia
1951 Boj sa skončí zajtra

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Vendég Pétervárról (E11)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

1967 Profily (TV seriál)
1954 Príďte všetci!

TV pořady

1966 Silvestrovské synkopy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace