foto

Jill Baker

  • nar. 1952
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Tower Block
2011 Lov lososů v Jemenu
2009 Whatever It Takes (TV film)
2006 Zápisky o skandálu
2005 Secret Smile (TV film)
2004 Patříme k sobě (TV film)
2003 Real Men (TV film)
1998 March in Windy City (TV film)
Zamilovaný Shakespeare
1996 Girl, The (TV film)
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1987 Harry's Kingdom (TV film)
Naděje a sláva
1975 Savages (TV film)

TV seriály

2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fish (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
Vanishing Man, The (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Rides (TV seriál)
Screaming (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Tales of Sherwood Forest (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace