foto

Jerzy Schejbal

  • nar. 7.11.1946 (73 let)
    Nowy Sącz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Černý Mercedes
2018 Wesele (TV film)
2015 Excentrici
2013 Podejrzani zakochani
2012 Yuma
2011 Bokser
2008 Prasklina
To nie tak jak myślisz, kotku
2006 Fundacja
Job, czyli ostatnia szara komórka
2005 Karol (TV film)
2003 V moci pekla (TV film)
2001 Stacja
Zaklínač
2000 Żółty szalik (TV film)
1997 Farba
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
1989 Konsul
Tři sta mil do nebe
Światło odbite
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
1979 Snic we snie (TV film)
1969 Sasiedzi

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Gorzka czekolada (S14E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tragedia w teatrze (S23E06)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 2 (S12E02)
Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
Cud (S06E12)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Skarby Kazimierza (S01E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 10 (S09E10)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S08E08)
Episode 1 (S07E01)
Blondynka (TV seriál)
Gotowy na wszystko (S04E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pałac (S15E08)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (6)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (10)
Ranczo (TV seriál)
Trudne powroty (S07E12)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Kara śmierci (E02)
Plac Napoleona (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spa (S03E01)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
Majka (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
další epizody (14)
Glina (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 5 (E05)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Stinger (E01)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Calanthé (E06)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1997 Zaklęta (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky