foto

Jerzy Schejbal

  • nar. 7.11.1946 (72 let)
    Nowy Sącz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Excentrici
2013 Podejrzani zakochani
2012 Yuma
2011 Bokser
2008 Prasklina
To nie tak jak myślisz, kotku
2006 Fundacja
Job, czyli ostatnia szara komórka
2005 Karol (TV film)
2003 V moci pekla (TV film)
2001 Stacja
Zaklínač
2000 Żółty szalik (TV film)
1997 Farba
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
1989 Konsul
Tři sta mil do nebe
Światło odbite
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
1979 Snic we snie (TV film)
1969 Sasiedzi

TV seriály

2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Skarby Kazimierza (S01E10)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (10)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Majka (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Calanthé (E06)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1997 Zaklęta (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace