foto

Tadeusz Pluciński

  • nar. 25.9.1926
    Łódź, Polsko
  • zem. 23.4.2019 (92 let)
    Skolimów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tulipany
1980 Kluk nebo holka?
Krach operaciji Terror
Zielone lata
1979 Sekret Enigmy
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
1976 Brunet přijde po setmění
Dulscy
1975 Urodziny Matyldy
1974 Brzydkie kaczatko (TV film)
1973 Hledaný - hledaná
Niebieskie jak Morze Czarne
1971 Diament radzy (TV film)
1970 Datel
Pejzaż z bohaterem
1969 Mistrz tanca (TV film)
1968 Slepenec (TV film)
1967 Westerplatte
1966 Pieklo i niebo
Sposob bycia
1964 Skapani w ogniu
1963 Jak být milována
Pamiętnik pani Hanki
Przygoda noworoczna
1962 Rozsudek
1961 Zuzanna i chlopcy
Šťastlivec
1960 Tysiac talarow
1958 Kalosze szczescia
1955 Vzpoura bezejmenných
Zaczarowany rower
1951 Warszawska premiera

TV seriály

2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zielony zakątek (S10E04)
2009 Na dobre i na złe (TV seriál)
Sztuka rozumienia (S11E18)
Kabała (S11E12)
Zawód na całe życie (S11E06)
2008 Na dobre i na złe (TV seriál)
Intuicja matki (S10E32)
Drzewo życia (S10E15)
Jak ojciec z synem (S10E07)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Materialistka (S02E04)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Gabriel umiera (E07)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Niemoralna propozycja (E12)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Palce lizać (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
20-ty stopień zasilania (E05)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Zielona milosc (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)
S nasazením života (TV seriál)
Hledaný Gruppenführer Wolf (E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky