foto

Charles Adler

  • nar. 2.10.1956 (63 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledová sezóna
2014 Velká šestka
2013 Khumba
2011 Transformers 3
Transformers: The Ride - 3D
2009 Probuzení
The Haunted World of El Superbeasto
2005 Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2003 Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 No Prom for Cindy
2001 Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
2000 Lumpíci v Paříži
1999 King Crab: Space Crustacean (TV film)
1998 Aladdin's Arabian Adventures: Creatures of Invention
Lumpíci
Rusty
The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
1996 Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
1995 Hillbilly Blue
No Smoking!
1994 Jak medvídci zachránili Vánoce (TV film)
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
Tiny Toons Spring Break (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
1993 Byl jednou jeden les
Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1992 Aladin
Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Gramps (TV film)
It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special (TV film)
Senzační svět
1990 Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
Princ a chuďas
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
Tom a Jerry kids: Lúpežníci
Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
1989 Malá mořská víla
1988 Christmas in Tattertown (TV film)
Pes Filipes na Divokém Západě (TV film)
Rockin with Judy Jetson (TV film)
1987 Chipmunkova dobrodružství
G.I. Joe: The Movie
Little Troll Prince, The
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
My Little Pony: The Movie
1985 Duhová Brita a zloděj hvězd
Pound Puppies, The (TV film)

TV seriály

2016 Kulipari (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Doba Ronková (TV seriál)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
2011 Shelf Life (TV seriál)
2010 Hero Factory (TV seriál)
2009 G.I. Joe: Resolute (TV seriál)
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2005 Loonatics Unleashed (TV seriál)
Pet Alien (TV seriál)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
The Cow and Chicken Blues / The Ballad of Cow and Chicken (S03E13)
Duck, Duck Chicken! / The Great Pantzini (S03E12)
Cow's a Beauty / Piano Lessons (S03E11)
další epizody (13)
1998 Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Invisible Cow / Monster in the Closet (S02E26)
Night of the Ed! / Cow's Pie (S02E25)
Be Careful What You Wish for / Lost at Sea (S02E24)
další epizody (26)
1997 Channel Umptee-3 (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Headhunting in Oregon / The King & Queen of Cheese (S01E13)
Space Cow / The Legend of Sailcat (S01E12)
Lawnmower Chicken / Cow Loves Piles (S01E11)
další epizody (13)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Home to Rent (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Maska (TV seriál)
Santo Bugito (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Marsupilami (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Droopy (TV seriál)
Family Dog (TV seriál)
Kromaňonec (TV seriál)
Rocko's Modern Life (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Kocour Raplík (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
The Wizard of Oz (TV seriál)
1989 The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
1988 Adventures of Raggedy Ann and Andy, The (TV seriál)
Dino-Riders (TV seriál)
Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 BraveStarr (TV seriál)
Little Clowns of Happytown (TV seriál)
Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
Sky Commanders (TV seriál)
Super Dave (TV seriál)
1986 Glo Friends, The (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
The Flintstone Kids (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Režijní filmografie

Filmy

2002 No Prom for Cindy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky