foto

Johannes Bah Kuhnke

  • nar. 17.4.1972 (47 let)
    Ström, Jämtlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Bird Catcher
2017 Balkan Noir
2016 Maria Wern - Dit ingen når
The Chamber
2014 Vyšší moc
2009 Så olika
2003 Arven
Järnvägshotellet (TV film)
2001 Om inte

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Mít přátele nablízku (S01E06)
další epizody (7)
Jägarna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Solbacken: Avd. E (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Evropské filmové ceny 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky