foto

Ilja Ljubimov

  • nar. 21.2.1977 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Něadekvatnyje ljudi 2
2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
2016 Odnoklassnicy
Posle těbja
Rjadom s nami
Čistoje iskusstvo
2014 Něvidimki
Poslednij vagon. Vesna
2013 Ženskij děň
2010 Něadekvatnyje ljudi
2009 Obstojatělstva
2008 Drugoje lico (TV film)
2007 20 cigaret
2003 Bavorák

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace