foto

Anna Böttcher

  • nar. 30.11.1967 (52 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Pfefferkörner und der Schatz der Tiefsee
Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2019 Cleo cestuje v čase
Daleko od domova
2018 Endlich Witwer (TV film)
Fünf Dinge, die ich nicht verstehe (studentský film)
Junas fantastische Reise (TV film)
2017 Cesta za černými rytíři
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Matula (TV film)
Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
2016 Die Lizenz
Ostfriesisch für Anfänger
Rico a Oskar, ukradený kámen
Sestřička z hor: Na rozcestí (TV film)
2014 Láska mezi řádky (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
Tatort - Der Hammer (TV film)
2013 O zlaté huse (TV film)
Ohne Gnade
Rudá jako rubín
Scherbengericht
Sein größter Trick
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Der Dieb von Bagdad (TV film)
Die kleine Lady (TV film)
Kadiš za přítele
Sams im Glück
Slavná pětka
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
Unter Frauen
2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
2010 Bella začíná znovu (TV film)
Goethe!
2009 Durch diese Nacht (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Eine kleine Anekdote
Freche Mädchen
Friedliche Zeiten
Putzfrau Undercover (TV film)
Willkommen im Westerwald (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Die Sterneköchin (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Pornorama
Zwei Wochen Chef (TV film)
2006 Konec zlatých časů (TV film)
Krieg der Frauen (TV film)
Wenn du mich brauchst (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Mädchen über Bord (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)
2004 Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)
Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
Nach grauen Tagen
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin)
September
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Baader
Hundsköpfe
Wie die Karnickel
2001 Doppelter Einsatz - Das Alibi (TV film)
Gnadenlose Bräute (TV film)
Nepřítel před branami
Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
2000 Erkan & Stefan
Recycled
Seitensprung ins Glück (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Gierig
Jackiino dítě (TV film)
Vrah mé matky (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
1997 Berlin Niagara
Die Konkurrentin (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
1996 Strašidlo cantervilleské (TV film)
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
Pack mich
1990 Maxi, bitte kommen (TV film)

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Weinberg (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Fall Königsberg (S12E18)
2013 About: Kate (TV seriál)
Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Podezření (S04E13)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Osterüberraschungen (S14E14)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2007 Hilfe! Hochzeit! - Die schlimmste Woche meines Lebens (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Notaufnahme (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky