foto

Isabell Polak

  • nar. 22.6.1981 (38 let)
    Miltenberg am Main, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Heimkehr (TV film)
2018 Geschenkt (TV film)
Kobra 11 - Dámská jízda (TV film)
Verliebt in Masuren (TV film)
2017 Tatort - Auge um Auge (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Marie Brand und die Spur der Angst (TV film)
Wilsberg - In Treu und Glauben (TV film)
2015 Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Otcem na poslední chvíli
2011 Rubbeldiekatz
2006 Dämmerung

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Ex & Hopp (S01E01)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Jupí, ještě větší zadek, ještě míň sexu (S02E03)
2007 Böse Mädchen (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Dokumentární

2019 Als ich mal Groß war

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky