foto

Lloyd Gough

  • nar. 21.9.1907
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.7.1984 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Fun and Games (TV film)
1978 Rodinný lékař
1977 Tajná akta FBI
1976 Na černé listině
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
Zemětřesení
1973 Executive Action
1972 Sandcastles (TV film)
1971 My Old Man's Place
1970 The Great White Hope
1969 Willie Boy
1968 Funny Girl
Madigan
The Sweet Ride
1967 Tony Rome
1966 Iron Men, The (TV film)
1952 Ranč zločinců
1951 Storm Warning
The Scarf
Valentino
1950 Outside the Wall
Sunset Blvd.
1949 Always Leave Them Laughing
Roseanna McCoy
Tension
Tulsa
1948 A Southern Yankee
All My Sons
Black Bart
River Lady
That Wonderful Urge
The Babe Ruth Story
1947 Tělem a duší
1941 Dítě jde do světa
1940 Jack Pot

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Cold Hands, Warm Heart (S02E02)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace