foto

Alan McKenna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Corrupted
2017 Macbeth
Zabiják & bodyguard
2016 Without Name
2015 Pressure
2014 Here with Me
The ABCs of Death 2
2013 Belle
Wayland's Song
2012 Deviation
Offender
Wonder
2011 5 Days of War
7lives
2010 4.3.2.1
Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Malice in Wonderland
2007 Jízda o život
2006 Zástupce velitele
2005 Zemanovaload
Ředitelka (TV film)
2004 England Expects (TV film)
Posedlá
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
Křivák (TV film)
1997 Americký vlkodlak v Paříži

TV seriály

2019 Španělská princezna (TV seriál)
Heart Versus Duty (S01E05)
The Battle for Harry (S01E04)
Fever Dream (S01E02)
další epizody (4)
2018 Save Me (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2013 Law & Order: UK (TV seriál)
Tracks (S07E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Matčina péče (S06E07)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
Nevinné hroby - 2. část (S02E06)
Nevinné hroby - 1. část (S02E05)
2011 Silk (TV seriál)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Through the Mill (S02E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Olověná bublina (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Stacey Stone (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
Přežít! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pressure
2014 Here with Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace