foto

Stuart Randall

  • nar. 24.7.1909
    Brazil, Indiana, USA
  • zem. 22.6.1988 (78 let)
    San Bernardino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Maršál
1965 Fluffy
1964 Taggart
1963 Lassie: A Christmas Tail
1961 Frontier Uprising
Posse from Hell
1960 College Confidential
Domů z hor
Hodiny odvahy
I'll Give My Life
Z terasy
1959 The Big Fisherman
Verboten!
1957 Letící šíp
1956 Desatero přikázání
Indestructible Man
Miami Expose
Pardners
Star in the Dust
1955 Chief Crazy Horse
Female on the Beach
Headline Hunters
Texas Lady
1954 Cesta na jihozápad
Man with the Steel Whip
Naked Alibi
The Great Diamond Robbery
They Rode West
This Is My Love
Vzdálená země
1953 Arena
Captain John Smith and Pocahontas
Champ for a Day
Hannah Lee: An American Primitive
Mexican Manhunt
Místo určení: Gobi
Pony Express
Sword of Venus
The Man from the Alamo
Vicki
Zátah na Jižní ulici
1952 Bugles in the Afternoon
Captive Women
Carbine Williams
Diplomatic Courier
Hiawatha
Hurricane Smith
Kid Monk Baroni
O. Henry's Full House
Park Row
Pony Soldier
Ranč zločinců
The Half-Breed
The Pride of St.Louis
This Woman Is Dangerous
1951 Arizona Manhunt
Fixed Bayonets!
Inside the Walls of Folsom Prison
Lady Pays Off, The
Rough Riders of Durango
Storm Warning
The Bushwhackers
The Hoodlum
Tomahawk
Tomorrow Is Another Day
Wells Fargo Gunmaster
1950 Bells of Coronado
Dynamite Pass
Rider from Tucson
Rustlers on Horseback

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace