foto

Denis Kuročka

  • nar. 3.5.1982 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Istočnik
2010 Pravosudije volkov
2008 Bomžicha (TV film)
2004 Countdown

TV seriály

2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 8 (S03E08)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (5)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Polnoč (E24)
Rybak (E23)
Syn za otca (E22)
další epizody (24)
Maryna Rošča (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Odin šans na million (S02E15)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Vykup (S02E04)
Naživka (S02E03)
další epizody (5)
2009 Dikij (TV seriál)
Novyj god točka ru (S01E08)
Čas Volkova (TV seriál)
Poloněz Oginskogo (S03E27)
Oděržimaja (S03E14)
2008 Univer (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Karusel (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 S otkrytym serdcem

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 S otkrytym serdcem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky