foto

Risto Karhula

  • nar. 24.11.1959 (59 let)
    Suomenniemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Mogadishu Avenue
2004 Kukkia & sidontaa
Za nepřátelskou linií
2003 Pahat Pojat
2002 Kahlekuningas
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
Lomalla
1999 Häjyt
1997 Lunastus
Sagojoga minister
1995 Avaruuden musta kivi
Muusikon valinta
1994 Avuton Anna
Kissan kuolema
1992 Viimeinen pisara (TV film)
1991 Iskelmäprinssi
Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Amor ampuu ohi
Děvče ze sirkárny
Lumisade (TV film)
1989 Anni tahtoo äidin
Papírová hvězda
Špinavé ruce (TV film)
1988 Ariel
Yötyö (TV film)
1986 Enkelipeli (studentský film)
1981 Jos minä olisin aikuinen (studentský film)

TV seriály

2019 Taisto - muovista ja rakkaudesta (TV seriál)
Miniterapiaa (S01E08)
Vääränlaista kemiaa (S01E07)
Huuto syvyydestä (S01E06)
další epizody (8)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)

Dokumentární

1993 Palo hallussa by Frank Pappa
1983 Soolo suoraan sydämestä (TV film)

TV pořady

2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Lomalla
1986 Enkelipeli (studentský film)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Taisto - muovista ja rakkaudesta (TV seriál)
Miniterapiaa (S01E08)
Vääränlaista kemiaa (S01E07)
Huuto syvyydestä (S01E06)
další epizody (8)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace