foto

Eric Caravaca

  • nar. 21.11.1966 (52 let)
    Rennes, Ille-et-Vilaine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grâce à Dieu
2017 Milenec na jeden den
Víno nás spojuje
2016 L'Ami, François d'Assise et ses frères
2015 L'Annonce (TV film)
Les brigands
Lui au Printemps, Elle en Hiver (TV film)
Préjudice
2014 24 jours
Les Enfants rouges
Nikdo odnikud
2012 Manipulations (TV film)
Tu honoreras ta mère et ta mère
Zde na zemi
2011 Changer la vie! (TV film)
Emma (TV film)
Kuře na švestkách
Le chant des sirènes (TV film)
2010 Advokát
Comme les 5 doigts de la main
Kdo chce být milován?
La petite chambre
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
L'insurgée
La poudre d'escampette (TV film)
Osudová krása (TV film)
Ráj na západě
Une petite zone de turbulences
2008 De moins en moins
Klientka
Nuit de chien
Záležitost rodiny
2007 J'attends quelqu'un
Úsměv Melody
2006 Ambiciózní
Bratrstvo kamenů
Mon colonel
Právo slabšího
2005 Le Passager
2004 Clandestino
Inguélézi
Si j'étais elle (TV film)
2003 Cette femme-là
Jedna z nás
Jeho bratr
Můj učitel Ibrahim
Soldados de Salamina
2002 Amants du Nil, Les
Novo
2001 Důstojnický pokoj
2000 La parenthèse enchantée
Sans plomb
1999 C'est quoi la vie?
Nebojím se života
Rien à faire
1998 Beaucoup trop loin
Histoire naturelle
Voie est libre, La
1997 Francorusse
1996 Nicotine
Un samedi sur la terre
1992 Échappée belle, L'
1989 Brasero

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
L'Embarquement (S07E12)
Le Vernissage (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (5)
2015 Paris (TV seriál)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
1996 L'@mour est à réinventer (TV seriál)

Dokumentární

2016 Voices from Chernobyl
2014 Jean Sebergová (TV film) - vyp.
Rebel Francois Truffaut (TV film)
2013 Dům rozhlasu

Režijní filmografie

Filmy

2005 Le Passager

Dokumentární

2017 Carré 35

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Neuf jours en hiver (TV film)

Dokumentární

2017 Carré 35

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace