foto

Jim Antonio

  • nar. 27.1.1931 (88 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chyť mě, když to dokážeš
1999 Léto v Alabamě
Právník
1998 Dentista 2
Městečko Pleasantville
1995 Smrtící epidemie
1991 Lies Before Kisses (TV film)
Zkázonosná Eva
1989 Chameleons (TV film)
Dark Holiday (TV film)
Nejtajnější agent (TV film)
Roe vs. Wade (TV film)
1988 What Price Victory (TV film)
1987 Madam Mayflower (TV film)
Tichý protest
Velký esa
1986 One Terrific Guy (TV film)
1985 Zabijáci
1984 Rearview Mirror (TV film)
Řeka
1983 Blood Feud (TV film)
1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1981 Jak zemřel Randy Webster (TV film)
Terror Among Us (TV film)
The Star Maker (TV film)
1980 Homeward Bound (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Lassie: A New Beginning (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
The Critical List (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Delta County, U.S.A. (TV film)
Tajná akta FBI
1976 Futureworld
Lanigan's Rabbi (TV film)
1975 Bohatství
Honorable Sam Houston, The (TV film)
Returning Home (TV film)
1974 Planet Earth (TV film)
Savages (TV film)
Terminal Man
Větrná smršť (TV film)
1973 Thief Who Came to Dinner, The
1972 Pigs
Playmates (TV film)
Uzenáčova chýše
Visions... (TV film)
1964 Babo 73
1963 Gentlemen Prefer Nature Girls
1962 Blaze Starr Goes Nudist
1961 Třpyt v trávě

TV seriály

2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Jsou všude (S02E07)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vojenský soud se Sandrou Gilbertovou (S03E02)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S01E11)
Automan (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Law, The (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace