foto

Kevin Chamberlin

  • nar. 25.11.1963 (55 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kouzelný park
Psí kusy
2018 The Nightmare Gallery
2016 Irving
2015 Vánoční melodie (TV film)
2014 Lucky Stiff
2013 Film mých snů (TV film)
2012 Austin & Jessie & Ally (TV film)
Possessions
2009 Extrakt
Zažít Woodstock
2007 The Girl Next Door
Valley of Light, The (TV film)
2006 Nabít a zabít
Queer Duck: The Movie
2005 Smrtící instinkt
2004 Podezření nula
Vánoce naruby
2002 Road to Perdition
2001 Dej šanci lásce
1999 Samé trable (TV film)
Trick
1998 Dopisy od vraha
1997 Svatba naruby
1995 Smrtonosná past 3

TV seriály

2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rozsudek (S07E05)
2011 Jessie (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Jak se zavděčit otci? (S01E11)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Uteč! (S01E15)
Žádné rozptylování (S01E14)
Dar z nebes (S01E12)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Supermani (S02E19)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Mandi/Randi (S01E02)
Frasier (TV seriál)
Podivná žádost (S10E13)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Redemption (S03E06)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky